Yaz Kur'an Kursları

Peygamberimizin Dilinden Dualar

Memur Maaş Bordronuz

Bayanlara Yönelik Hatim Programı

Kaman Merkez Müderris Mahallesi Kur'an Kursu tarafından bayanlara yönelik hatim merasimi düzenlendi.

Müderris Mahallesi Kur'an Kursu Öğreticisi Fatma ALTAŞ ve öğrencilerin hazırladığı hatim merasimine İlçe Müftümüz Metin ARCAKLIOĞLU, Ziyaret Camii Kur'an Kursu Öğreticisi ve öğrencileri, Çiftlikli Mahallesi Kur'an Kursu öğreticisi ve öğrencileri, Toki Camii Kur'an Kursu öğreticisi ve öğrencileri, Merkez Kur'an Kursu öğreticisi ve öğrencileri ve mahalleli bayanlar kıatıldı.

Program açılışında Kur'an-ı Kerim okundu. Kurs öğrencileri tarından ilahiler, kasideler, şiirler  ve kısa sureler okundu.

Kaman İlçe Müftümüz Metin ARCAKLIOĞLU; Kur'anı öğrenmenin,öğretmenin, okuyup, yaşamanın önemi hakkında konuşma yaparak;"Kur'anın hayatımızın merkezine taşınması gerktiğini ve Hadisi Şerifte belirtildiği gibi, "Sizin en hayırlınız Kur'anı öğrenen ve öğreteninizdir" buyurulmuştur.Kur'an okumayı öğrendikten sonra hayatımıza ve bütün gelecek nesillere aktarmanın ne kadar önemi olduğunu belirtti.

Merasimde İlçemiz Müftüsü  hatim duası yaptı ve duanın ardından misafirlere ikramlarda bulunuldu.

Yorum Yaz - Arşiv   1503 kez okundu

Esmaül Hüsna